Combi-therm Consumer A/S bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen på hjemmesiden. Ved at benytte hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Optimeret smag fra shop til kunde

Termoposer til fisk og skaldyr

Bedre termobeskyttelse sikrer fiskens smag og friskhed. Uanset om du sælger online, i supermarkeder eller i specialforretninger.

Combi-Therm Consumer har udviklet en termopose, som er ideel til hele fiskesider.
De kan både leveres med ergonomisk håndtag eller med tapelukning som er oplagt til udbringning.
Effektiv termobeskyttelse der er skånsom mod miljøet

Kvalitetsmad, der fortjener at blive frisk

Fiskhandlere ved, at kølekæden er afgørende for at opretholde friskhed og smag samt for at sikre, at forbrugeren har en god oplevelse, der inviterer mere.

Den cirkulær økonomi, er meget vigtigt for os.

Cirkulær økonomi
Grundstenen hos Combi-Therm Consumer, er at alle vores produkter bidrager og er en del af den cirkulære økonomi. Vi tænker ressource besparende og vi laver kvalitetsprodukter, som holder og kan bruges igen og igen. Alle vores produkter er lavet af monomateriale, hvilket gør det let at genbruge og på sigt blive til nye produkter.

Producér
Vi producerer kvalitetsprodukter fremstillet af monomateriale, hvor op til 80% er af genbrugsmaterialer.
Forbrug
Vores produkter kan bruges igen og igen, derfor er de et bedre alternativ end engangsprodukter. Ved gentagende gange at benytte det samme produkt, sparer vi ressourcer og vores Co2 aftryk formindskes markant.
Genanvend
Efter endt brug, skal produkterne genanvendes, og de bliver derfor lavet om til nyt regranulat, som bliver lavet til nye produkter. Herefter starter cirklen på ny.


Moderne udvikling af 3-lags termoposer

Kvalitetsposer der styrker dit brand

Combi-Therm Consumer har udviklet en omfattende serie af termoposer, som er særligt designet til at opbevare, beskytte og transportere i. Combi-Therm Consumers sortiment indeholder mange standardstørrelser til alt fra en enkelt dåse kaviar til en hel laks.

Leveres med håndtag eller tapelukning.
Markedets bedste bæreevne
Danskproducerede og fødevaregodkendte.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Få en løsning der passer dit behov

Vi hjælper alle typer af virksomheder med, at sikre kølekæden. Om det er onlinedistribution af fødevarer, medicinalindustrien eller retail, så har vi en løsning, der passer netop jeres behov.

Kontakt

Cirkulær økonomi