Combi-therm Consumer A/S bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen på hjemmesiden. Ved at benytte hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Lækre frost- og kølevarer i en praktisk termopose der lukker kølekæden

Termoposer til Foodservice

Combi-Therm Consumers unikke 3-lags termoposer holder kundens varer kolde og giver derfor en øget fødevaresikkerhed for kundens fødevarer under transporten fra butik til hjemmet. Med vores 3-lags teknologi får du markedets absolut bedste isolering med op til 2 mm isolering.

Vores CTC poser lukkes med tape, hvilket gør dem ideelle til forsendelser.

Bestil når du har behov også i små mængder!

Lav minimumsbestilling - også på personlige poser

Hos os kan du bestille helt ned i små mængder. Har du en mindre forretning, behøver du altså ikke bekymre dig om lagerplads, da du kan bestille poser efter behov.

Vi tilbyder også skræddersyede løsninger på mindre bestillinger. Dét gør det muligt for dig at benytte dine praktiske termoposer aktivt som promovering.

Den cirkulær økonomi, er meget vigtigt for os.

Cirkulær økonomi
Grundstenen hos Combi-Therm Consumer, er at allevores produkter bidrager og er en del af den cirkulære økonomi. Vi tænkerressource besparende og vi laver kvalitetsprodukter, som holder og kan brugesigen og igen. Alle vores produkter er lavet af monomateriale, hvilket gør detlet at genbruge og på sigt blive til nye produkter.

Producér
Vi producerer kvalitetsprodukter fremstillet af monomateriale, hvor op til 80% er af genbrugsmaterialer.
Forbrug
Vores produkter kan bruges igen og igen, derfor er de et bedre alternativ end engangsprodukter. Ved gentagende gange at benytte det samme produkt, sparer vi ressourcer og vores Co2 aftryk formindskes markant.
Genanvend
Efter endt brug, skal produkterne genanvendes, og de bliver derfor lavet om til nyt regranulat, som bliver lavet til nye produkter. Herefter starter cirklen på ny.
Combi-Therm Consumer

Unikke 3-lags Termoposer

Vi skræddersyer termoløsninger til alle behov. Vi tilbyder unikt design allerede fra 6000 poser og kan printe med stor detalje grad. Perfekt til branding og promovering!

Dansk produceret termoposer
Er fremstillet af fødevaregodkendte materialer
Har markedets bedste bæreevne
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Få en løsning der passer dit behov

Vi hjælper alle typer af virksomheder med, at sikre kølekæden. Om det er onlinedistribution af fødevarer, medicinalindustrien eller retail, så har vi en løsning, der passer netop jeres behov.

Kontakt

Cirkulær økonomi