Combi-therm Consumer A/S bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen på hjemmesiden. Ved at benytte hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Promotion poser med tryk

Termoposer til retail & promotion

Vi er specialister indenfor produktion af miljørigtige promotion poser fremstillet af bio eller genbrugsmaterialer.

Den høje bæreevne i vores termoposer betyder ikke blot, at de kan genbruges mange gange, men det er det miljørigtige valg.
Kvalitetsposer i miljørigtige materialer!

Kan kvalitetsposer styrke dit brand?


Promovering af termoposer øger salg af såvel varer og termoposer ligesom det også øger kendskabet til virksomheden og bidrager til at forbedre dens image.

Den cirkulær økonomi, er meget vigtigt for os.

Cirkulær økonomi
Grundstenen hos Combi-Therm Consumer, er at alle vores produkter bidrager og er en del af den cirkulære økonomi. Vi tænker ressource besparende og vi laver kvalitetsprodukter, som holder og kan bruges igen og igen. Alle vores produkter er lavet af monomateriale, hvilket gør det let at genbruge og på sigt blive til nye produkter.

Producér
Vi producerer kvalitetsprodukter fremstillet af monomateriale, hvor op til 80% er af genbrugsmaterialer.
Forbrug
Vores produkter kan bruges igen og igen, derfor er de et bedre alternativ end engangsprodukter. Ved gentagende gange at benytte det samme produkt, sparer vi ressourcer og vores Co2 aftryk formindskes markant.
Genanvend
Efter endt brug, skal produkterne genanvendes, og de bliver derfor lavet om til nyt regranulat, som bliver lavet til nye produkter. Herefter starter cirklen på ny.
Termoposer tilpasset din virksomhed

Skræddersyede løsninger - også i små mængder

Hos Combi-Therm Consumer tilbyder vi skræddersyede løsninger, og vi løser gerne både små og store opgaver. Vi kan tilbyde eget tryk på helt ned til 3.000 meter folie.

Vi har flere forskellige pose løsninger at vælge imellem og tilbyder op til otte farvers tryk. Vi kan altså levere den ideelle løsning uanset formål og lejlighed.

Øge kendskabsgraden til dit brand.
Styrke dit brands image ved at vælge høj kvalitet og miljøvenlighed.
Promovere særlige varegrupper.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Få en løsning der passer dit behov

Vi hjælper alle typer af virksomheder med, at sikre kølekæden. Om det er onlinedistribution af fødevarer, medicinalindustrien eller retail, så har vi en løsning, der passer netop jeres behov.

Kontakt

Cirkulær økonomi