Combi-therm Consumer A/S bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen på hjemmesiden. Ved at benytte hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Varerne kommer trygt fra A til B

Termoposer til Home Delivery & Take away

Combi-ThermConsumer har udviklet en forsendelsespose, som både er isolerende og stødabsorberende. Udviklet med 3-lags teknologi for en bedre isoleringsevne, sikre at dine varer kommer sikkert frem til modtageren. Den har nem tapelukning og størrelserne kan tilpasses netop dit setup.
Forsendelse af dine produkter på en forsvarlig måde.

Dine produkter kommer trygt fra A til B

Den høje bæreevne i vores forsendelsesposer betyder ikke blot, at de kan genbruges mange gange. Bæreevnen gør også, at kunder trygt kan transportere varer fra A til B. De kan benyttes af mange erhverv alt fra fødevaresektoren, webdistribution til medicinalbranchen.
VMI - Vendor Managed Inventory
Mange af vores kunder benytter vores VMI løsning.
Vi lagerfører dine produkter og de kan trækkes efter behov. Det eneste vi skal bruge er forecast, nemt og bekvemt.
Your advantages
1. Kort leveringtid - dag til dag leveringstid fra vores lagre.

2. Økonomisk fordel, da vi kan producere i større skala.

3. Global levering - fra vores lager i Randers eller fra en af vores EU lagre.

Den cirkulær økonomi, er meget vigtigt for os.

Cirkulær økonomi
Grundstenen hos Combi-Therm Consumer, er at alle vores produkter bidrager og er en del af den cirkulære økonomi. Vi tænker ressource besparende og vi laver kvalitetsprodukter, som holder og kan bruges igen og igen. Alle vores produkter er lavet af monomateriale, hvilket gør det let at genbruge og på sigt blive til nye produkter.


Producér
Vi producerer kvalitetsprodukter fremstillet af monomateriale, hvor op til 80% er af genbrugsmaterialer.
Forbrug
Vores produkter kan bruges igen og igen, derfor er de et bedre alternativ end engangsprodukter. Ved gentagende gange at benytte det samme produkt, sparer vi ressourcer og vores Co2 aftryk formindskes markant.
Genanvend
Efter endt brug, skal produkterne genanvendes, og de bliver derfor lavet om til nyt regranulat, som bliver lavet til nye produkter. Herefter starter cirklen på ny.
Tilbyd dine kunder den bedste løsning

Øg din omsætning med praktiske termoposer

Gode termoposer kan være med til at øge dit salg af temperaturfølsomme produkter. Når du giver dine kunder mulighed for at transportere deres lækre fødevarer- og kølevarer i en praktisk termopose, er de med stor sandsynlighed langt mere tilbøjelige til at købe eksempelvis fersk fisk, is og kolde drikkevarer.

Danskproducerede og fødevaregodkendte.
Biobaserede eller fremstillet af 80 % genbrugsplast.
Ideelle at gøre brug af som led i din markedsføring.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Få en løsning der passer dit behov

Vi hjælper alle typer af virksomheder med, at sikre kølekæden. Om det er onlinedistribution af fødevarer, medicinalindustrien eller retail, så har vi en løsning, der passer netop jeres behov.

Kontakt

Cirkulær økonomi