Combi-therm Consumer A/S bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen på hjemmesiden. Ved at benytte hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Okay
Vi gør en forskel fordi det er nødvendigt

Miljø og Kvalitet går hånd i hånd

Hos Combi-Therm Consumer sætter vi en dyd i at sikre effektiv termobeskyttelse. Samtidig er det vigtigt for os at passe godt på vores klode.

Se vores poser

Miljø og kvalitet

Combi-Therm Consumer arbejder aktivt på at
nedbringe udledningen af CO2

Biobaserede eller fremstillet af 80 % genbrugsplast

Plastik er et omdiskuteret materiale, som dog anvendt korrekt giver den mindste miljøbelastning i mange funktioner.

Termoposer fra Combi-Therm Consumer er en af dem. Plastik kan også være med til at reducere udledningen af CO2, f.eks. ved at det kan forlænge holdbarheden på fødevarer og derigennem reducere fødevarespild.

Alternativerne til plastposer viser, at de har en væsentligt højere miljøbelastning. Sammenligner man en økologisk bomuldspose med en plasticpose, vil man skulle genbruge bomuldsposen 20.000 gange for at have den samme miljømæssige belastning. (Ifgl. Undersøgelse fra Danmarks Tekniske Universitet og kontrolleret af Cowi).
Men når det er sagt, så arbejder vi hos Combi-Therm Consumer aktivt på at nedbringe udledningen af CO2. Det sker bl.a. ved at tilbyd poser i 100% PE (Monomateriale), hvilket gør det muligt at genanvende posen.

Vi arbejder løbende på at øge andelen af genbrugs materiale i vores poser og vi tilbyder samtidig poser af biobaseret plast. Combi-Therm Consumer har i de seneste 5 år arbejdet på at reducere udledningen af CO2.

Vi har nu udviklet en termopose, som indeholder op til 80% genanvendt materiale.  Det sparer ca. 16.500 kg CO2/100.000 poser. Anvendelse af recycled PE reducerer CO2-udledningen med ca. 25%.
Det er Combi-Therm Consumers mål frem mod 2025 at kunne tilbyde en termopose, som yderligere reducerer udledningen af CO2 med 25%.

Selvom vi i Combi-Therm Consumer har stor fokus på reduktion af CO2-udledning. Skal vi alle som forbrugere bidrage. Derfor er vores poser produceret i samme PE-materiale fra yders til inderst.

De indeholder derfor ingen kombinationsmaterialer som f.eks. alu-folie eller lign. Netop derfor kan posen genanvendes og indgå i et videre kredsløb i stedet for at den skal brændes.

Classic Line Termopose

80% regenereret materiale gør en forskel for miljøet. Genbrug og reducer CO2 med 95%

Kvalitet og miljø er vores højeste prioritet. Derfor har vi udviklet en fødevaregodkendt folie med højt indhold af regenereret materiale. Derfor kan vi tilbyde vores 3-lags Classic Line termopose med op til 80% regenereret materiale. For hvert kilo regenereret materiale reduceres CO2-udledningen med 1,5 kilo.

Det er samtidig vigtigt kun at anvende fødevaregodkendte folier for at undgå migration af eventuelle skadelige stoffer ind i fødevarerne.

De stærke materialer betyder at Combi-Therm Consumers termopose kan genbruges mange gange. På den måde sparer man både på resurserne og CO2-udledningen.

Hvis termoposen genbruges bare 25 gange svarer det til en CO2-reduktion på 96% (mod kun at bruge posen 1 gang) En termopose af plast har en væsentlig lavere samlet miljøbelastning end en termopose af papir (Kilde: Cowi). Samtidig kan plast termoposen genbruges væsentlig flere gange.

New Line termopose i Biobaseret plast

Posen med det positive CO2 aftryk

De senere år er der kommet forskellige biobaserede plasttyper. Plast baseret på sukkerrør fra Braskem i Brasilien er det mest udbredte. Braskems sukkerrørsplast har samme kvalitet som almindelige plasttyper, men er helt unik, da de i modsætning til andet plast har et positivt CO2 aftryk.

Gennem hele processen har sukkerrørsplasten et positivt CO2 aftryk på 3 kg pr kilo bioplast. Med plast fra Braskem skånes miljøet og samtidig opnås samme høje kvalitet, som ved en traditionel termopose. Denne termopose kan fremstilles enten i hel eller delvis sukkerrørsplast

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Få en løsning der passer dit behov

Vi hjælper alle typer af virksomheder med, at sikre kølekæden. Om det er onlinedistribution af fødevarer, medicinalindustrien eller retail, så har vi en løsning, der passer netop jeres behov.

Kontakt

Cirkulær økonomi