Combi-therm Consumer A/S bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen på hjemmesiden. Ved at benytte hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Det handler om en sikker forsendelse, som samtidig skåner miljøet.

Termo- og stødabsorberende forsendelsesposer

Combi-Therm Consumers forsendelsesposer giver en effektiv termobeskyttelse og beskyttelse mod stød og slag. Forsendelsesposen har tapelukning og er derfor nem og hurtig at arbejde med.
Vores poser, din sikkerhed

Varerne kommer trygt fra A til B

Den høje bære- og stødabsorberende evne i vores poser betyder ikke blot, at de kan genbruges mange gange. Bæreevnen gør også, at kunder trygt kan transportere fødevarer og andre typer produkter sikkert fra A til B.
Lukning med tape eller med pålægslukning
Forsendelseposer til Home Delivery & Takeaway

Den cirkulær økonomi, er meget vigtigt for os.

Cirkulær økonomi
Grundstenen hos Combi-Therm Consumer, er at alle vores produkter bidrager og er en del af den cirkulære økonomi. Vi tænker ressource besparende og vi laver kvalitetsprodukter, som holder og kan bruges igen og igen. Alle vores produkter er lavet af monomateriale, hvilket gør det let at genbruge og på sigt blive til nye produkter.


Producér
Vi producerer kvalitetsprodukter fremstillet af monomateriale, hvor op til 80% er af genbrugsmaterialer.
Forbrug
Vores produkter kan bruges igen og igen, derfor er de et bedre alternativ end engangsprodukter. Ved gentagende gange at benytte det samme produkt, sparer vi ressourcer og vores Co2 aftryk formindskes markant.
Genanvend
Efter endt brug, skal produkterne genanvendes, og de bliver derfor lavet om til nyt regranulat, som bliver lavet til nye produkter. Herefter starter cirklen på ny.
Det handler om ro i maven

Kvalitetsposer som styrke dit brand

Eftersom vores forsendelsesposer er fremstillet af bio eller genbrugsmaterialer at du gør en aktiv indsats for at afhjælpe miljøproblematikkerne og begrænse Co2 forbruget.

Styrke dit brands image ved at vælge høj kvalitet og miljøvenlighed.
Har markedets bedstebæreevne.
Biobaserede eller fremstillet af 80 % genbrugsplast.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Få en løsning der passer dit behov

Vi hjælper alle typer af virksomheder med, at sikre kølekæden. Om det er onlinedistribution af fødevarer, medicinalindustrien eller retail, så har vi en løsning, der passer netop jeres behov.

Kontakt

Cirkulær økonomi